STRAATFEESTEN KALMTHOUT

MARKT

KINDERROMMELMARKT

Onze allombefaamde kinderrommelmarkt is er dit jaar weer op zaterdag & zondag.

Ook dit jaar vindt je onze kinderrommelmarkt op het pleintje aan de bib en loopt deze van 9 tot 12u. Na 12u is het de beurt aan de gewone festivalgangers om het bibpleintje in te palmen. Hier kunnen kinderen hun oud speelgoed of andere kinderspullen verkopen (en gewoon ook coole dingen kopen natuurlijk!).

Omdat we een warm hart hebben voor onze jongste Straatfeestenbezoekers, is het gratis om je kraampje hier te zetten. Je zorgt gewoon dat je met je spullen tussen 8 en 9.30u aankomt en je plekje wordt je aangewezen door onze meest sympathieke Straatfeestenhosts.

Spelregels:

Nog enkele tips:

INFO

Organisatie

Straatfeesten Kalmthout

Wanneer

Zaterdag & Zondag

Hoelaat

9u tot 12u

Locatie

Pleintje bib Kalmthout

ROMMELMARKT

Dé Straatfeesten zonder rommelmarkt is als koffie zonder melk of suiker.Ook dit jaar zal je de markt terugvinden op zondag 19 mei 2024 tussen 7u en 18u op de parking van Colruyt.

Standhouders kunnen zich melden bij Marcel Peeters via 0479/38.38.68 of 03/666.80.37.

INFO

Organisatie

Marcel Peeters - 0479 38 38 68

Wanneer

Zondag 19 mei 2024

Hoelaat

7u tot 18u

Locatie

Parking Colruyt Kalmthout

PINKSTERMARKT

Al meer dan 30 jaar is kalmthout de “place to be” tijdens het pinksterweekend. Op zondag wordt de Kapellensteenweg verkeersvrij gehouden van de Ganzendries tot de Vogelzangstraat.

De plaatselijks winkels houden er hun jaarlijkse opendeur/braderie. De overige ruimte wordt ingenomen door Kalmthoutse verenigingen en handelszaken van buiten het traject en de feestmarkt. Verder zijn er diverse gezellige terrasjes en leuke animatie.

Meer informatie via mail: pinkstermarkt@hotmail.com

INFO

Organisatie

Pinkstermarkt Kalmthout

Wanneer

Zondag 19 mei 2024

Hoelaat

7u tot 18u

Locatie

Kapellensteenweg, centrum Kalmthout